Categorie archief: Cupcakes

Cupcakes voor Kinderfeestje met thema Uiltjes

Cupcakes voor een themafeestje Uiltjes

Cupcake-toppers voor een verjaardagsfeestje met thema Uiltjes. Afbeeldingen hebben we geprint op stevig papier. Uitknippen en op prikkertje plakken.

Cupcakes en koekjes voor koningsdag

Koningsdag, cupcakes

Makkelijke en leuke koekjes en cupcakes voor Koningsdag.
Op onze Pinterest zie je nog meer leuke ideeen voor de komende Oranjefeesten.

Kinderfeestje Prinsessen, verjaardagstaart Rapunzel

Deze verjaardagstaart voor een themafeestje Prinsessen is (weer) gemaakt met het taartpakket van de Hema (wij hebben geen aandelen in de Hema maar deze taart is makkelijk te maken en er zit al 6 kleuren marsepein/fondant in). Het leek eerst moeilijk om een Rapunzel-taart te maken maar door de toren ‘plat’ op de taart te maken, valt dit heel erg mee. Op onze site vind je tips om een thema-feestje Prinsessen te organiseren. Ook op onze Pinterest staan leuke ideeën voor een Prinsessenfeestje, bijvoorbeeld een uitnodiging in Rapunzel-stijl.

Kinderfeestje Prinsessen, cupcakes Rapunzel

Deze cupcakes voor een kinderfeestje Prinsessen zijn gebaseerd op de Disney prinses Rapunzel. Het sjabloon voor de jurk komt van de cupcake-vormpjes van H&M en is natuurlijk ook te gebruiken voor de andere Disney-prinsessen. Voor sneeuwwitje kan je natuurlijk ook een cupcake maken met een appel, voor Belle met een roze roos enz.  Op onze Pinterest vind je leuke tips voor een kinderfeestje met thema Prinsessen.

Kinderfeestje, feest Piraten, verjaardagstaart

Deze verjaardagstaart voor een kinderfeestje Piraten is makkelijk te maken met een taartpakket van de Hema. De sjablonen voor een thema feest Piraten zitten in de doos en marsepein in verschillende kleuren ook. Meer tips voor een thema-feestje Piraten: Piraten-speurtocht met spelletjes. Ook op onze Pinterest vind je leuke tips voor een kinderfeestje Piraten.

Milkshakekinderfeestje cupcakes zomerTraktatie ijshoorntje

Kinderfeestje Hawaii, cupcakes en traktatie

Deze cupcakes en popcakes in een ijshoorntje zijn voor het kinderfeestje van mijn dochter. Ze zijn ook leuk voor een kindertraktatie op school. Omdat mijn dochter het liefst elke dag een milkshake maakt, gaan we dit zeker ook op haar verjaardag doen. De cupcakes zijn makkelijk te maken met een cakeje, rondje van marsepein, parapluutje, afgeknipt rietje en een zonnebrilletje van gekleurd papier. In de ijshoorntjes zit een cakepop gekleurd met blauwe candymelts. De slagroom is een ‘wolkje’ gesneden uit marsepein en de kers een kauwgombal. Ons favoriete milkshake-recept: bolletje vanille ijs, aardbeien yoghurtdrank, beetje gewone yoghurt, 1 banaan en een klein druppeltje vanille-essence. Op onze Pinterest vind je nog meer Hawaii-ideeën.

Kinderfeestje Topmodel, cupcakes

Trendy cupcakes Londen en Paris voor een hightea-feestje, een Topmodel-feestje of voor een ander verjaardagsfeestje van een modebewust meisje. De prikkers zijn gemaakt van gekleurd papier waarbij we inspiratie haalden uit de Topmodel-kleurboeken. Topmodel cupcakes zijn ook leuk bij een knutselfeestje in stijl zoals Sneakers pimpen of Flipflops versieren.Meer ideeën voor Cupcakes Londen, Paris en New York vind je op onze Pinterest.

SAM_1523

Kinderfeestje Traktatie

Traktatie met kleine cupcake en klein snoep-kersje. Wij hebben kersje uit Haribo-zakje gebruikt. Als je poedersuikerglazuur gebruikt (poedersuiker met klein beetje water) zullen bijna alle kindjes deze traktatie lekker vinden. Kijk voor meer traktaties op onze Pinterest.