Categorie archief: Kinderfeestje Hawaii

Bloemen  knutselen voor een them-feestje Hawaii

Decoratie voor thema-feestje Hawaii

Deze bloemen hebben we gemaakt voor een thema-feestje Hawaii. Je maakt ze door 2 ‘achten’ te knippen uit bijv. papier met tijgerprint. De 2 achten leg je op elkaar en je legt er een bloemetje van een Hawaii-krans op. Vervolgens maak je in het papier en in het bloemetje een gaatje waar je 3 ragels door doet. Deze krul je om. Met een andere ragel bind je aan de achterkant van de bloem alles samen en maak je een steel.

Kinderfeestje spelletjes, cadeautjes uitpakken

Wat is er leuker dan van het uitpakken van de cadeautjes een spel te maken?

Cadeau-uitpak spelletjes

Ballonnen-prik:
Schrijf de naam van iedere gast op een klein papiertje en stop dat in een ballon die je vervolgens opblaast. Hang de ballonnen eventueel op. De jarige mag als eerste een ballon kappot prikken. Het kind van wie de naam erop staat mag zijn/haar cadeau geven en daarna zelf een ballon kapot prikken.
Verstop-spelletje:
Verzamel bij binnenkomst alle cadeautjes van de gasten. Als iedereen er is, mag de jarige even de kamer uit en worden de cadeautjes door de kinderen verstopt. Dit kan ook in de tuin zijn bij mooi weer.De gasten helpen de jarige met zoeken door koud, lauw, warm te roepen.Als een cadeau gevonden is, mag het uitgepakt worden.
Kringspelletje:
Laat de gasten met het cadeau voor de jarige in een kring zitten. Op muziek geven ze de cadeautjes door en als de muziek stopt mag de jarige het cadeau uitpakken dat hij op dat moment zelf in handen heeft.

Meer spelletjes

Op KinderfeestjeBLOG vind je nog heel veel meer leuke spelletjes 

Kinderfeestje Hawaii, cupcakes, popcakes en versiering voor een tropisch feestje thuis

Draaiboek voor een kinderfeestje Hawaii

Voor een Hawaii-feestje thuis is een combinatie van spelletjes en knutselen een goed plan. Hiervoor vind je op KinderfeestjeBlog een draaiboek.Op onze blog staan leuke Hawaii-spelletjes voor een kinderfeestje en knutseltips. Teenslippers versieren is bijvoorbeeld een leuk knutselidee voor een themafeestje Hawaii. Klik voor meer info op Draaiboek voor een kinderfeestje Hawaii. Op de foto zie je enkele van onze eigen bedenksels voor een Hawaii feestje. Op onze Pinterest zie je nog veel meer leuke tips.

Kinderfeestje Hawaii, tips van Pinterest

Kinderfeestje, feest Hawaii, tips van Pinterest

Dit zijn de tips die mijn dochterje van 10 heeft gekozen van onze Pinterest voor haar verjaardagsfeest met thema Hawaii. De koekjes en popcakes zijn nog een uitdaging maar het proberen waard! Onze Pinterest: Pinterest

Themafeestje Hawaii-ballonnen

Kinderfeestje,ballonnen voor een themafeestje Hawaii of strandfeestje

Deze ballonnen hebben we gemaakt voor het Hawaiifeestje van mijn dochtertje. Makkelijk te maken, leuk om te doen en de meisjes vonden het zeer geslaagd. Wij hebben van crepepapier stroken gemaakt om aan het plafond te hangen. Daartussen hingen de visjes en inktvissen. Nog meer tips voor een Hawaii-feestje vind je op onze Pinterest

Kinderfeestje, spelletjes voor themafeestje Hawaii

Op een Hawaii themafeestje zijn spelletjes met water en zand altijd leuk. Daarnaast zijn er een aantal spelletjes die echt bij dit themafeestje passen.

Leuke spelletjes bij een Hawaii feestje:

  • Hoelahoep, wie kan het het langst volhouden?
  • Limbodans.
  • Kokosnoot werpen, wie gooit het verst?
  • Raden hoeveel schelpen in een glazen schaal zitten.
  • Waterballonnen-estafette, ballonnen overgooien, de laatste in de rij gooit de ballonnen in emmer. Team met meeste ballonnen in de emmer wint.
  • Dolfijnensnoepjes uit teiltje water happen.
  • Schatgraven in zandbak.

kinderfeestje knutselen, teenslippers versierenKnutselidee voor feestje Hawaii

Kinderfeestje Hawaii, knutselen flip flops versieren

Leuk knutselidee voor een themafeestje Hawaii of Strandfeestje: flipflops versieren met lintjes, bloemetjes, strikjes, kralen, schelpen enz. Op de foto’s de flip flops die wij versierd hebben. De ene met een bloemetje van een Hawaii-krans, kraaltjes en schelpjes. De kraaltjes/schelpjes hebben we vastgezet op een lintje dat om de teenslipper gewikkeld zit. Bij de andere hebben we eerst borduurgaren om de slipper geknoopt en daar de kraaltjes en bloemetjes op vastgezet. Op onze Pinterest vind je een aantal andere leuke voorbeelden. Meer tips voor een kinderfeestje met thema Hawaii: Themafeestje Hawaii.

Milkshakekinderfeestje cupcakes zomerTraktatie ijshoorntje

Kinderfeestje Hawaii, cupcakes en traktatie

Deze cupcakes en popcakes in een ijshoorntje zijn voor het kinderfeestje van mijn dochter. Ze zijn ook leuk voor een kindertraktatie op school. Omdat mijn dochter het liefst elke dag een milkshake maakt, gaan we dit zeker ook op haar verjaardag doen. De cupcakes zijn makkelijk te maken met een cakeje, rondje van marsepein, parapluutje, afgeknipt rietje en een zonnebrilletje van gekleurd papier. In de ijshoorntjes zit een cakepop gekleurd met blauwe candymelts. De slagroom is een ‘wolkje’ gesneden uit marsepein en de kers een kauwgombal. Ons favoriete milkshake-recept: bolletje vanille ijs, aardbeien yoghurtdrank, beetje gewone yoghurt, 1 banaan en een klein druppeltje vanille-essence. Op onze Pinterest vind je nog meer Hawaii-ideeën.