Categorie archief: Feestdagen

IMG_0453 kf

kerst boom voor kerst diner kinderen

Voor het kerstdiner is het leuk het eten op een bijzondere manier te presenteren. Op onze Pinterest vind je ook andere leuke suggesties voor kerst diner kinderen!

DIY voor kroningsdag of koninginnedag leuk t-shirt

Kroningsdag zelfgemaakt t shirt

Voor Kroningsdag kun je ook zelf een t shirt versieren. Een wit t shirt kun je met textielstiften in rood wit blauw en oranje leuk pimpen zoals je zelf het leukst vindt.Leuk om te dragen voor de feesten op school tijdens de koningsspelen. Op onze Pinterest vind je ook andere leuke suggesties voor Koningsdag!

Koekjes voor moederdag

Moederdag, voor allerliefste moedere een kusje koekje

Op moederdag wil je moeder verrassen met een knutsel of iets lekkers. Voor de allerliefste moeder hebben wij een koekje gemaakt in de vorm van een kusje aan een lintje. Welke moeder vindt deze mooie en lekkere ketting niet leuk. Op onze Pinterest vind je ook andere leuke suggesties voor Moederdag!

bloem2

Moederdag bijzonder lekker bloemetje

Voor moederdag is het leuk om een leuke verassing voor de allerliefste moeder te bakken. Een eetbare bloem in een potje met cake en een cacao laagje is wel heel lekker. Eerst hebben we een cupcake genomen en in het potje gestopt. Voor de aarde hebben we cacao op de cupcake gestrooid.Toen de bloemen koekjes gebakken en versierd. Vervolgens door middel van candymelt aan prikker bevestigd en in retro rietje geprikt. Zo lijkt het wel een bloemetje maar dan bijzonder lekker. Op onze Pinterest vind je ook andere leuke suggesties voor Moederdag!

Paas-speurtocht

Paas-speurtocht

Tijd voor gezelligheid. Niet alleen voor het gezin maar ook met een groep vrienden kun je op of rond Pasen leuke dingen doen. Je kunt spelletjes bedenken om eieren te zoeken. Voor de kinderen een speurtocht uit zetten waarbij oudere kinderen kunnen helpen door wegwijzers te plaatsen. Of zelf eieren verstoppen en de kinderen laten zoeken. Voor de allerkleinste kun je bijvoorbeeld een eierdoosje verven en moeten ze het gevonden ei op de juiste plek stoppen. Voor de oudere bijvoorbeeld net zolang zoeken tot je alle cijfers of letters hebt. Met een leuk hazen-masker of hazen-oren op en een mandje erbij zal het een feestje zijn. Wij vonden bij Action een supervoordelige set met wegwijzers en mandjes. Kijk op KinderfeestjeBLOG, Pasen voor meer tips om Pasen te vieren of kijk op onze Pinterest.

Paaskoekjes voor Pasen

Nog meer Paaskoekjes

Nog meer Paaskoekjes: koekjes in de vorm van paashaasjes en eieren met verschillende soorten glazuur, smarties en hagelslag. Zie onze Pinterest voor nog maar tips voor Pasen.

Kinderfeestje Pasen, paaskoekje

Pasen,Paaskoekjes

Paas-koekjes, voor een traktatie of gewoon voor thuis. Wij hebben koekjes nu met een dun laagje marsepein bekleed. Met glazuur is ook lekker. Kijk op KinderfeestjeBLOG, Pasen voor meer tips om Pasen te vieren of kijk op onze Pinterest.

Kinderfeestje Traktatie voor de juf

Pasen, Paas-traktatie voor de juf

Paas-traktatie voor de juf: zakje thee en chocolade. Leuke traktatie voor kinderen die vlak voor Pasen jarig zijn. Kijk op KinderfeestjeBLOG, Pasen voor meer tips om Pasen te vieren of kijk op onze Pinterest.

Cupcakes en koekjes voor koningsdag

Koningsdag, cupcakes

Makkelijke en leuke koekjes en cupcakes voor Koningsdag.
Op onze Pinterest zie je nog meer leuke ideeen voor de komende Oranjefeesten.

Lekker en gezond Paasontbijtje op KinderfeestjeBlog.nl

Pasen, Paasontbijtje

Leuk en gezond Paasontbijtje: boterham met kaas in de vorm van een haasje met een worteltje en komkommer. Kijk op KinderfeestjeBLOG, Pasen voor meer tips om Pasen te vieren of kijk op onze Pinterest.